Geplaatst door Francis Engels op 10/09/2017
Info!

Als clublid heb je normaal gezien (ooit) een email ontvangen met je gebruikersnaam voor onze website en een link waarmee je eenmalig een wachtwoord kon instellen. Met die gebruikersnaam kan je vervolgens inloggen en onder 'Mijn account' je gegevens bewerken.

Op basis van deze gegevens kunnen wij op de site een aantal overzichten maken, zoals bijvoorbeeld de telefoonlijst voor de leden die meedoen aan de interclub competitie. Op die manier kunnen vrije reserven bijvoorbeeld makkelijker worden gecontacteerd wanneer noodzakelijk. Er is bijvoorbeeld ook de ledenlijst, waar dan weer met een handig formulier contact kan worden opgenomen met elkaar, zonder dat hiervoor het emailadres of telefoonnummer gedeeld hoeft te worden. 

Uw privacy is voor ons natuurlijk ook een erg belangrijke zaak en daarom waken we er steeds op dat uw gegevens die u met ons heeft gedeeld in alle veiligheid worden bewaard. Of je al dan niet je telefoonnummer opgeeft of je adres invult is volledig aan jou, wat je niet deelt kan ook niet worden weergegeven. In de toekomst zal er ook meer inhoud specifiek voor de leden worden gepubliceerd en zal onzichtbaar zijn voor niet-leden, dus inloggen wordt de boodschap. 

Geen paniek als je je gebruikersnaam niet meer herinnert, de mail niet meer hebt. Misschien hoor je wel bij die paar uitzonderingen die (nog) geen mail hebben ontvangen. Stuur gewoon een mailtje naar info@scdepomerans.be met je naam en Pomerans lidkaartnummer en ik zorg voor de rest.